Over ons

Wij zijn een lokale makelaar in Nederland die gespecialiseerd is in het verkopen van onroerend goed aan de Costa del Sol in Spanje. Veel mensen denken bij onroerend goed aan een woning of een bedrijfspand. Ook hotels, bars, horeca, discotheken en resorts behoren echter tot de onroerendgoedmarkt. En aan de toeristische Costa del Sol heb je natuurlijk genoeg van dit onroerend goed! Droom jij er al jarenlang van om een eigen hotel, restaurant of Bed &Breakfast te beginnen in Spanje? Dan kun je hiervoor onze hulp inschakelen.

Doordat wij al jarenlang actief zijn op de Spaanse markt voor onroerend goed, kennen wij deze inmiddels als onze broekzak. Onze lokale makelaar ter plaatse weet precies wat er allemaal beschikbaar is. Hij kan jou daardoor binnen de kortste keren van een overzicht voorzien met interessante aanbiedingen. Uiteraard zit er verschil in het onroerend goed dat wij jou voorleggen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

De beslissing om onroerend goed te kopen neem je natuurlijk nooit vanuit Nederland. Je wilt immers wel kijken wat voor een vlees je in de kuip hebt. Onze lokale makelaar aan de Spaanse Costa del Sol nodigt jou dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen wanneer jij onroerend goed in deze regio aan wilt schaffen. Wij kunnen je hier alles vertellen over de verschillende panden en daarnaast kun jij met eigen ogen zien of het echt wel iets voor jou is. Kortom: je krijgt er dus geen spijt van wanneer je onze lokale makelaar inschakelt!